Zonnebrillen

Zonnebrillen en zonneglazen beschermen je ogen tegen de schadelijke UV-stralen die van de zon komen. Een zonnebril met goede zonneglazen is dan ook erg belangrijk, al vanaf de eerste zonnestralen. Er zijn verschillende typen zonneglazen voor verschillende situaties, zoals watersport of autorijden. Voor mensen die vaak in de natuur en op het water verblijven zijn er gepolariseerde zonneglazen. Deze glazen geven minder schittering en geven een helderder beeld. Hierdoor raken de ogen minder snel vermoeid.

UV-straling maakt het oog kwetsbaar. Door het zonlicht vernieuwen oogcellen zich constant, maar die herstelcapaciteit is maar beperkt. Hierdoor kunnen UV-stralen permanente schade aanbrengen. Het hoornvlies kan al na een tot twee uur onbeschermde blootstelling aan de zon gaan zweren. Draag dus in de zon altijd een zonnebril.

Ook zonnebrillen kunnen wij op sterkte leveren. Bij merken als bijvoorbeeld Serengeti kan zelfs het orginele glas gebruikt worden.

Een greep uit onze collectie zonnebrillen merken:

Serengeti, Ray Ban, Persol, Nike, Vuarnet, Dior, Carrera,Giogio Armani, Esprit, Polaroid, Valentino, Fendi, Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs, Calvin Klein (Ck), D&G

Terug naar boven