BRILLEN

Wij hebben een uitgebreide collectie monturen van klassiek tot modern en adviseren u graag bij de aankoop van uw nieuwe bril. 

Bij ons vindt u een groot aanbod van merkmonturen. De grote bekende merken zijn present, maar ook de wat minder voor de hand liggende merken ontbreken niet. Ze zijn er in modieus kunststof, maar ook in vederlicht titanium. Met een sportieve ‘look’, of met een tijdloos chique uitstraling. Bent u dus op zoek naar een mooi en speciaal montuur dan mag u onze winkel zeker niet voorbij lopen.

Wij hebben hoornen monturen die met de hand vervaardigd worden. Een echt stukje ambachtswerk dus. Daarnaast hebben we ook een aanbod van monturen die zijn voorzien van een laagje van 22-karaats goud. Nieuw in de collectie zijn de houten monturen van Woodone. Deze handgemaakte houten brillen komen rechtstreeks uit Italië. Mooi zijn ook de monturen van Activist Eyewear maar ze zijn vooral prettig in draagcomfort door de aparte veren (pootjes)

Uiteraard kunnen wij uw ogen professioneel meten. Met gerenommeerde apparatuur en met onze jarenlange ervaring nemen wij graag de tijd voor een uitgebreide meting en oogonderzoek.
Klik hier voor het maken van een afspraak.

Voor kinderen hebben we een mooie collectie speciale kinderbrillen en kinderzonnebrillen.

Een greep uit onze collectie monturen:

Lafont, Woodone, Activist Eyewear, Kinto, Savile Row, Outspoken, Ray Ban, Dior, Fendi, Calvin Klein (Ck), D&G, Silhouette,  Giogio Armani, Valentino, Marc Jacobs, ProDesign, Carrera, , Look, Esprit

Terug naar boven